• Termometr do Mięsa Kuchenny do Wędzarni Wędlin z Sondą Gotowania Wędzenia

9.90
szt.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier DPD 15
Kurier Inpost 15
Paczkomat Inpost Pobranie 16
Kurier DPD (Pobranie) 19
Kurier Inpost Pobranie 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.04 kg

Zamówienie telefoniczne: 666368015

Zostaw telefon

TERMOMETR DO SZYNKOWARU / WĘDZENIA MIĘSA

  • CIENKA SZPILKOWA SONDA - specjalnie zaprojektowany termometr do wędliny ma cienką sondę, która łatwo penetruje mięso, pozostawiając minimalny ślad. Jest on idealny do monitorowania temperatury mięsa podczas procesu wędzenia. Jeśli planujesz więc wędzić większe kawałki mięsa, takie jak szynka czy boczek, warto rozważyć użycie naszego termometra z długą sonda co może pomóc w monitorowaniu temperatury w głębszych warstwach mięsa.
  • DO GOTOWANIA I WĘDZENIA - nasz termometr jest wielofunkcyjny i może być używany zarówno do gotowania w w szynkowarze jak i wędzenia. Właśnie znalazłeś termometr, który oferuje szeroki zakres temperatur i dokładne pomiary.
  • BEZPRZEWODOWY - bezprzewodowy termometr pozwala na monitorowanie temperatury z daleka, co jest wygodne podczas dłuższych procesów wędzenia.
  • CZYTELNA I PRAKTYCZNA TARCZA - termometr posiada praktyczne symbole optymalnych temperatur wędzenia dla określonego typu mięsa (wołowina, baranina, cielęcina, wieprzowina i drób). Tarczę jest czytelna, dzięki temu odczyt temperatury jest szybki i wygodny. Skala pokazuje w stopniach Celsjusza co 10 stopni.
  • SPECYFIKACJA - materiał: stal nierdzewna, pozostałe: szkło + aluminium + miedź + skuwka materiał: PP, pozostałe: żelazo pokryte powłoką niklową; zakres pomiaru: 0 - 120 stopni Celsjusza; długość sondy: 13 cm; wymiary: 5,1 x 14,5 cm; waga: 35 g; waga w opakowaniu: 40 g.

SPECYFIKACJA

  • materiał: stal nierdzewna, pozostałe: szkło + aluminium + miedź + skuwka materiał: PP, pozostałe: żelazo pokryte powłoką niklową
  • zakres pomiaru: 0 - 120 stopni Celsjusza
  • długość sondy: 13 cm
  • wymiary: 5,1 x 14,5 cm
  • waga: 35 g
  • waga w opakowaniu: 40 g

W ZESTAWIE

  • termometr
  • skuwka do przechowywania sondy

Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym. Z łatwością sprawdzisz temperaturę wędzonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość. Termometr jest wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury wędzenia dla określonego typu mięsa. W zestawie jest skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania - posiada praktyczny "klips" jak w długopisie.

image
image
image
image
image
image
image
image
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.